https://www.traditionrolex.com/17

Z kančíkova jsme odjeli bez bodu. | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Z kančíkova jsme odjeli bez bodu.

Autor: Jiří Hošna ml. | Datum: 7.5.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2839x

Trhové Sviny : TJ Nová Ves        1:0 (0:0)

Sestava: Bartizal - Pech, Janeček, Boháč (K), Holzer (35. Vávra) - Šejba, Češka, Graman, Neumann ml. - Kohout, Brožka Václav

Do Trhových Svinů jsme přijeli značně oslabeni, jelikož marodka stále přetrvává. Nemohl se dostavit ani náš nejlepší střelec Procházka, který si odbýval pracovní povinnosti v Prostějově. Do zápasu jsme tak vstupovali v roli mírného outsidera. 

Už od prvních vtěřin bylo jasné, že si oba týmy nedarují ani vteřinu času. Už ve třetí minutě jsme měli největší šanci za celých 90. minut. Bartizal vykopl, míč přeskočil oba stopery a Kohout byl sám před brankářem Brůhou, ten jeho pokus o lob konečky prstů stihl zastavit a míč uschoval v náručí. O dvě minuty později předvedl technickou střelu zpoza vápna Hruška, Bartizal předvedl perfektní skok a nedovolil, aby míč zapadl do šibenice. Hruška v sedmé minutě stál v lepší pozici a další famózní zákrok proti jeho střele vytáhl Bartizal. Od této chvíle byli více na balónu Svinenští, my jsme pouze posouvali blok. Když jsme se dostali k balónu a pokusili se vysunout, skončila naše akce neúspěšnou přihrávkou. Ve 29. minutě se opět činil Bartizal, když střelu Kodrase vyrazil na roh. Do poločasu byl obraz hry úplně stejný. Naši hráči bojovali, ale Svinenští se míče nevzdávali lehce.

Druhá půle začala stejně jako skončila ta první. Až v 58. minutě vytáhl zákrok zápasu Bartizal, když Janeček tečoval střelu jednoho z domácích hráčů do jeho proti pohybu. Bartizal se ve vzduchu stihl zkoordinovat a míč mířící pod víko neuvěřitelně vyrazil nad. V 60. minutě Bartizalova magie nestačila. Kurali zatáhl balón přihrál do ulice Kolářovi, který střelou na zadní tyč trefil domácím tři body. V 75. minutě dostal druhou žlutou Štrachal, domácí šli do deseti. Bohužel do konce zápasu jsme si žádnou vážnější šanci nevytvořili, naopak Bartizal v 81. minutě včas vyběhl a sebral domácímu hráči míč v obrovské šanci.

Hodnocení trenéra Pekárka: Musíme uznat, že Sviny byli lepším týmem. Máme bohužel rozsáhlou marodku i díky ní jsme dnes postrádali pět hráčů. Doufali jsme, že si odvezeme aspoň bod. Sviny nás však dnes předčili.


Z kančíkova jsme odjeli bez bodu.