https://www.traditionrolex.com/17

Úkol splněn za 3 body | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Úkol splněn za 3 body

Autor: | Datum: 14.4.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 1950x

Útočník Jiránek udržel čisté konto a tak body zůstaly doma.


Čekal se zajímavý duel. Do Nové Vsi přijel tým z Plané u Č. Budějovic, který vzhledem k vývoji situace na konci tabulky, potřebuje bodovat. Domácí zase chtěli odčinit špatný výkon a prohru z Prachatic. Začátek utkání vyšel domácím. Ale standardní situace nedokázali proměnit. Pak se prosazovali hosté a ve 12. minutě trestný kop ,který zahrával Pinter, vytěsnil Bartizal na roh. Od té doby byli hosté lepší a aktivitu korunovali gólem. To se trefil v 38.minutě Carda za přispění domácího Pecha 0:1. Další pohromou pro domácí bylo zranění brankáře Bartizala. Do kabin se ale šlo za stavu 1:1. To z penalty, která vyvolala velké emoce, vyrovnal Procházka.

Do 2.půle si brankářský dres oblékl Jiránek a mohlo se začít. Hned ve 47.minutě napřáhl z vápna Lengyel a jeho tvrdou ránu vyrazil Jiránek hlavou na roh. Zdálo se, že gól bude otázkou času, ale místo aby se hosté soustředili na fotbal, reagovali na každý verdikt rozhodčích. Hráči Nové Vsi pokračovali v dobrém výkonu z konce 1.půle a v 50.minutě trefil Novák vybíhajícího brankáře Hotového. Po gólu volala individuální akce Neumanna v 54.minutě, jenže míč těsně minul tyčku. S ojedinělými akcemi hostů si poradila domácí obrana s výborným Pechem a Janečkem. V 64.minutě byl vyloučen Carda, který před asistentem rozhodčího plivl na protihráče. To vyvolalo další vášně v řadách hostí. Utkání se dohrávalo v režii domácích. A svůj výborný výkon završil Janeček vítěznou brankou v 90.minutě.

Po závěrečném hvizdu hostující hráči neudrželi nervy a tak si připsali ještě dvě červené karty za urážku rozhodčích.

Asistent trenéra domácích Tunka: Co říci k zápasu? Střetly se dva vyrovnané celky. První poločas byli lepší hosté, druhý my. Jsem rád za tři body.Hosté hráli od začátku velice tvrdě. Během prvních minut třikrát faulovali rukama do oblasti hlavy a rozhodčí nic. Přistoupili jsme tedy na jejich tvrdost a nic jim nedarovali. Penaltu komentovat nebudu, prostě jí sudí pískl. Na druhou stranu hrálo hostům ve druhém poločase všechno do karet. My neměli gólmana (i když klobouk dolů před výkonem Jiránka) a přesto si s touto výhodou neporadili. Neměli by chybu hledat v rozhodčích. Konečně mohu na jaře pochválit všechny naše hráče. Bojovali jako tým a byli za to odměněni třemi body. Bohužel se nám zranil další klíčový hráč Bartizal.

Sestava: Bartizal (46. Jiránek), Pech, Vávra , Kohout, Novák , Holý, Neumann ml., Trejbal, Prokop , Procházka,Janeček

Úkol splněn za 3 body