https://www.traditionrolex.com/17

Ze Zlaté Koruny vezeme zlaté 3 body | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ze Zlaté Koruny vezeme zlaté 3 body

Autor: | Datum: 14.5.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2503x

Podruhé za sebou jsme se představili na půdě soupeře. Tentokrát nám v cestě stálo mužstvo SK Zlatá Koruna. Domácí tým hraje o holé přežití v soutěži a tak i nás nečekalo nic lehkého.


Samotné utkání, které se hrálo za velmi teplého počasí začalo vzájemným oťukáváním obou soupeřů. Obě mužstva se ze začátku nedostávala do finální fáze, a tak se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Jako první vystrčili růžky hosté, ale s pokusy Holého i Janečka si domácí brankář bez problémů poradil. Jenže přišla 11. minuta a hosté poprvé udeřili. Procházka vybojoval balón, kterého se zmocnil Neumann, postupoval na brankáře Schwarze a bez problémů ho propálil na přední tyč 0-1. O devět minut později, ale bylo srovnáno. Hosté propadli v obranné činnosti, míč se dostal k domácímu Fucimanovi, a ten dokázal střelou za vápnem pokořit Bartizala 1-1. Poté byla hra velmi neurovnaná, obě mužstva měla velký problém se přizpůsobit malému a tvrdému hřišti, a tak se z utkání stával spíše boj. Na samotném konci prvního poločasu měl obrovskou šanci hostující Neumann, který tváří v tvář neuspěl proti domácímu brankáři a tak poločas skončil nerozhodným výsledkem.

Druhé dějství ze začátku probíhalo jako to první, hra byla neurovnaná a tak se čekalo, které mužstvo udělá chybu. V 56. minutě už se skóre přeci jen měnilo, když přišla nejhezčí akce utkání. Jiránek s Novákem vybagovali hostující obranu, druhý jmenovaný od lajny přihrál jako na podnose Holému, a ten bez problémů zasunul míč do sítě 1-2! Ke konci utkání měli domácí převahu, zahrávali nespočet standardních situací a tak hostující mužstvo muselo být stále na pozoru. Klid hostům dodala až 87. minuta. Holý uvolnil na hranici vápna Procházku, a ten levou nohou na kříž brány zpečetil výsledek utkání 1-3!


Ze Zlaté Koruny vezeme zlaté 3 body