Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ledenice naši muži nepokořili

Autor: | Datum: 29.4.2018 - 20:28 | Zhlédnuto: 2483x

V sobotu dopoledne přivítali fotbalisté Nové Vsi ze svého pohledu mužstvo, které v krajské soutěži nikdy v historii neporazili a ani mu nevstřelili branku. Jak je vidět, tak TJ Slavoj Ledenice se začíná stávat pro domácí noční můrou!!!


Přitom celý zápas se odehrál ve výborném tempu a obě mužstva předvedla svou kvalitu. První poločas se hrál převážně ve středu pole, obě obrany výborně bránily, šancí na obou stranách bylo po skromnu. Až přišla 30 minuta a výrok postranního rozhodčího Zevla, který nikdo jak z přítomných diváků, tak obou mužstev nepochopil. Procházka zahrávál přímý volný kop z lajny na hranici velkého vápna, přesně našel hlavu kapitána Boháče a ten za Maříkem rozvlnil síť. Domácí se radovali, hosté odcházeli na půlku, jenže postranní rozhodčí přiměl hlavní sudí k neuznání branky, za údajné překročení letu míče za brankovou čarou, přitom tento kop ani snad nejde z fyzikálního pohledu provést. Hosté byli také velmi nebezpeční a jejich snaha se vyplatila ve 41. minutě. Dlouhý nákop do vápna brankář Bartizal i s pomocí hostujícího útočníka neudržel a Kadlec už neměl problém dostat míč do brány 0-1. Poté první poločas skončil.

Druhé dějství začalo náporem domácích, přibyli hosty na jejich vápno a marně se pokoušeli o vyrovnání, jenže jim dnes nebylo přáno. Hlavu Janečka dokonce zastavilo až břevno, pak míč napálil Beneš a jeho bombu bravurně chytil brankář Mařík. Domácí se dokonce dožadovali pokutového kopu, kdy byl ve vápně sražen Pech, ale píšťalka sudí zůstala němá. Ke konci utkání domácí začali riskovat, otevřeli obranu a toho hosté dokonale využili. V 81. minutě přišel jejich break, s míčem postupoval kapitán Bez dva na jednoho, mohl střílet, ale ještě akci vyšperkoval na úplně volného Svobodu a bylo to 0-2! Poté zápas skončil.

Radomil Procházka:

I když tomu výsledek nenapovída musím pochválit celé mužstvo, které dřelo celý zápas a chtělo něco s výsledkem udělat. Hostům gratuluji k jejich výhře, hráli velmi organizovaně a bojovně a proto u nás nakonec zaslouženě vyhráli. Je to mužstvo, které nás vždy dokázalo porazit, a za to jim patří velké uznání. Jak je vidět, tak Ledenice nejsou náš oblíbený soupeř.


Ledenice naši muži nepokořili