Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nepovolujeme a vezeme 3 body

Autor: | Datum: 18.6.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2286x

Nová Ves zásluhou tří gólů Zbyňka Holého porazila Suchdol


V neděli odpoledne přivítal Suchdol nad Lužnicí na svém hřišti do A třídy postupující Novou Ves. Při nástupu na hrací plochu doprovodili hráče obou týmů za ruce nejmenší suchdolské naděje, což bylo krásné zpestření. Hosté minulé kolo doma prohráli, a i proto chtěli zaváhání odčinit.
Jenže než se rozkoukali, už prohrávali. Ve 4. minutě byli bez důrazu v osobním souboji, balón se dostal k domácímu Jakubu Zárubovi a ten dokázal Bartizala prostřelit - 1:0. Jenže ve 14. minutě bylo srovnáno. Janeček nakopl balón za domácí obranu, kde se ho zmocnil Procházka, který centrem našel Zbyňka Holého a ten vyrovnal - 1:1. V prvních třiadvaceti minutách padlo neskutečných pět branek, takže se pro diváky hrál velmi zajímavý zápas s akcemi na obou stranách. Ve 20. minutě hostující Neumann přihrál Jiránkovi, ten ještě našel ve vápně Václava Brožku, který nedal Rácikovi šanci - 1:2. Jen o minutu později bylo opět srovnáno. Pavel Špale krásně přihrál mezi obránce Tomáši Kamišovi, který obloučkem vrátil domácím remízový stav - 2:2. O pouhé tři minuty šli opět do vedení hosté. Novák vybojoval rohový kop, ke kterému se postavil Procházka, jenž našel na penaltě Eduarda Janečka a ten poslal opět hosty do vedení - 2:3. Pak se hra konečně uklidnila, obě mužstva začala více kombinovat, a tak se utkání plné zvratů odehrávalo spíše uprostřed. Šancí ubývalo, až přišla 35. minuta a hosté se utrhli na dva góly. Pech průnikovou přihrávkou vyzval Procházku, ten ještě na chvilku akci pozdržel a poté vyslal samotného na branku Holého, který si i podruhé věděl rady 2:4. Pak už se poločas plný branek dohrál.

Druhé dějství začalo opět rychlou brankou. V 50. minutě si na roli útočníka, kterou minulosti hrál, vzpomněl stoper Boháč, ve velké rychlosti přešel střed pole, mohl ještě jít sám, ale krásnou nahrávkou uvolnil Holého a ten tváří v tvář Rácikovi zkompletoval hattrick 2:5. Obě mužstva hrála výborný fotbal, který se musel přítomným líbit. Do konce zápasu se už hrálo spíše jen uprostřed hřiště, a tak se utkání v klidu dohrálo.

Hosté by tuto výhru rádi věnovali svému trenéru Pekárkovi, jenž se zotavuje po nelehké operaci. Všichni mu přejeme brzké uzdravení. 



Nepovolujeme a vezeme 3 body