Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ve Chvalšinách jsme splnili roli favorita

Autor: | Datum: 14.5.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2235x

Po nevydařeném domácím utkání s Ledenicemi jsme se představili na půdě posledního celku Sokola Chvalšiny. Jak už to bývá, tyto zápasy jsou nevyzpytatelné, protože domácí bojují o holou záchranu a i proto jsme v pozici lídra B třídy k utkání s respektem.


Jenže hostující mužstvo se do soupeře zakouslo takovým způsobem, že bylo po dvaceti minutách téměř rozhodnuto a domácí byli na ručník. Ale pěkně po pořádku. Už v 7.min. zahrával hostující Neumann rohový kop, našel přesně hlavu Janečka a bylo 0:1. O pouhých šest minut později Jiránek vysunul Neumanna a ten z velkého úhlu propálil Kothánka podruhé - 0:2. A aby toho nebylo pro domácí málo, tak ve 21. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Jiránek a poslal hosty do vedení už o tři branky 0:3. Nová Ves si první poločas dělala na hřišti doslova, co chtěla, a Chvalšiny vůbec k ničemu nepouštěla. Když už se zdálo, že první poločas skončí, Vávra svým typickým způsobem prošel podél celé lajny, předložil míč Brožkovi jako na podnose a ten stanovil poločasový výsledek 0:4.

Hosté do druhého poločasu vystřídali brankáře, když jednička Bartizal přepustil své místo Peštovi. V 60.min. opustil hřiště také hlavní motor Nové Vsi Češka a od té doby začali domácí hosty přehrávat. Najednou jako kdyby se zápas otočil a Fučíkova střela byla pro hosty jen výstrahou. Začali dobývat hostující obranu a jejich snaha se vyplatila v 82. minutě, když Peštu propálil Babinský - 1:4. Už po dvou minutách se míče zmocnil Sluka, zkušeně zakončil a najednou byli domácí pozadu už jen o dvě branky - 2:4. Za další minutu se dokonce mohli přiblížit na rozdíl jediného gólů, ale brankář Pešta svůj tým podržel. A tak udeřilo na druhé straně. Zkušený Jiránek zachoval klidnou hlavu, krásnou přihrávkou našel ve vápně střídajícího Srbeného a pro něj už nebyl problém stanovit konečný výsledek na 2:5. Stínem utkání je zranění hostujícího Beneše, který musel opustit hrací plochu už po dvou minutách pro zranění kolene. Všichni mu přejí brzké uzdravení. 


Ve Chvalšinách jsme splnili roli favorita