https://www.traditionrolex.com/17

Týmu, který je naším jmenovcem jsme uštědřili 7 gólů | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Týmu, který je naším jmenovcem jsme uštědřili 7 gólů

Autor: | Datum: 20.5.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2146x

Fotbalisté Nové Vsi se na domácím hřišti utkali se svou jmenovkyní z českokrumlovského okresu, Novou Vsí -Brloh. K jistotě postupu do vyšší soutěže jim stačil pouhý bod. Na to se domácí v žádném případě nechtěli spoléhat, do soupeře se od samého začátku zakousli a doslova ho už v prvním poločase zdemolovali.


První šanci si vytvořili hosté, ale Bartizal byl připraven. Poté už bylo na trávníku jen jedno mužstvo. V 16. minutě rozjel Novák akci po levém křídle, uvolnil do strany Procházku, který přesnou přihrávkou našel na malém vápně Holého a ten byl nekompromisní 1-0! Domácí byli při chuti, vypracovali si spoustu šancí, ale Jiránek, Holý ani Neumann proti Černému neuspěli. Ve 26. minutě do vápna vletěl jako uragán kapitán Boháč, byl sražen a kopala se penalta. Tuto standardní situaci má u domácích na starosti právě Boháč, ale gentlemansky jí přenechal svému kolegovi Procházkovi, a ten s touto možností nepohrdl 2-0! Za pět minut už to bylo o tři branky a asi nejhezčí akce utkání. Procházka nadýchaným centrem našel hlavu Holého, který ještě vrátil balón před bránu a Jiránek si už věděl rady 3-0! Domácí neměli dost a během tří minut rozvlnili síť ještě dvakrát. Nejprve Novák v klidu dokončil akci útočníků, a po něm Neumann svým typickým způsobem zasunul balón za bezmocného brankáře 5-0!! Pak se poločas v klidu dohrál.

Druhé dějství začalo jako skončilo to první. Hned ve 46. minutě našel Neumann na zadní tyči Procházku a ten neměl problém 6-0! Pak se ze hry stával spíše pouťák, bylo rozhodnuto a tak obě mužstva utkání spíše dohrávala. Až se 78. minutě dostal k balónu Holý a zkušeně obstřelil hostujícího brankáře 7-0! Pak už utkání skončilo.

Radek Procházka:

Jestli mohu, musím poděkovat všem lidem co novoveskému fotbalu pomáhají a dříve pomáhali! Ať jsou to samotní hráči, trenéři, tak hlavně i výbor, sponzoři, bez kterých by to nešlo, obec, fanoušci atd. Nerad bych na někoho zapomněl, protože jsme všichni společně dohromady dokázali něco neuvěřitelného!! Musíme si uvědomit, co se v této malé vesnici po fotbalové stránce děje. Pamatuji si přesně den, když před deseti lety za mnou přišel Otto Vrábek a dohodli jsme se s předsedou TJ na možnosti přestupu do domácího klubu. Za finanční podpory Pavla Tvaroha a součinnosti tehdejšího trenéra se tento přestup podařil, a tak se nenaplnila slova tehdejšího vedení, že pokud nepřijdeme hrát domů, tak tady fotbal končí. Postupně k nám přibývali další platni spoluhráči se zkušenostmi a chuti hrát za Ves. Hrála se tu dvacet let čtvrtá třída. Někteří jsme se vrátili a chtěli, těm co tu byli, pomoc. Že z toho nakonec jsou za pouhých osm let čtyři postupy je opravdu něco neskutečného, až se mi derou slzy do očí!! Ještě jednou všem za těch deset let moc děkuji!

Co bude dál nevím, v úterý máme výbor a rozhodneme se. Jestliže budeme hrát 1.A třídu, bude to asi pro nás velká zkouška a uvidíme jestli tuto soutěž vůbec zvládneme!!! Ale to, že jsme tady přepsali historii, nám už nikdo nikdy nevezme!!


Týmu, který je naším jmenovcem jsme uštědřili 7 gólů