Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Přivezli jsme domů plnou nálož bodů

Autor: Michaela Vrábková | Datum: 12.6.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2705x

Utkání v horkém počasí jsme zvládli


TJ Sokol Kamenný Újezd - TJ Nová Ves (1:3) 1:3

Dudák - Frnka (72. Havlíček), Píšek, Průdek, Bělohlav (46. Mráz), Pavlis, Soukup (86. Váša), Sládek, Sivák, Holub (67. Chromý), Petkov   

Bartizal - M. Vávra (58. Kohout), Boháč (88. Lexa), Pech, Janeček, Neumann ml., Holý, Graman, Procházka, V. Brožka (60. Šejba), Češka

V neděli odpoledne jsme odjeli k poslednímu venkovnímu zápasu, a to na hřiště TJ Sokol Kamenný Újezd. Hrálo se ve velikém vedru, za to na krásně připraveném pažitu, který by mohli závidět i mužstva z vyšších soutěží!

Naše mužstvo se představilo s několika změnami na postech, aby konečně prolomilo pět zápasů bez výhry, což se mu nakonec povedlo. Trenér Pekárek postavil na stopera Češku, V. Brožku poslal na levou zálohu a Boháče po dlouhé době vysunul k Procházkovi na hrot útoku.

a hned od začátku jsme převzali otěže utkání a byli první poločas určitě lepším týmem. Domácí se vůbec do šancí nedostávali a když už, tak ztroskotali na naší dobré obraně anebo na brankáři Bartizalovi. Po pár náznacích šancí přišel v 18. minutě náš rohový kop, který zahrával Provházka, jenž našel hlavu Gramana a ten zcela osamocený už si věděl rady 0 - 1.

Ve 25. minutě přišel druhý úder našeho týmu, Graman krásnou uličkou přes střed našel nabíhajícího Procházku, ten tváří v tvář brankáři zachoval klidnou hlavu a hokejovým blafákem, nedal domácímu brankáři žádnou šanci 0 - 2.

Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale jen po vápna obou soupeřů, za přišla 41. minuta, kde po špatné rozehrávce Edy Janečka se zmocnil balónu domácí Sivák, vyslal do brejku Pavlise a ten dokázal Bartizala prostřelit 1 - 2.

Jenže to ještě nebylo v prvním poločase vše, ve 45. minutě zahrával Neumann ml. z půlky dlouhý balón na naši penaltu, kde se domácí hráči nedohodli se svým brankářem a ten nás svojí školáckou chybou opět pustil do dvoubrankového vedení 1 - 3. Po tomto gólu, první poločas skončil.

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nenabídl, ale nutno podotknout, že v něm už byli lepší domácí, vypracovali si i střelecké příležitosti, ale všechny jejich šance pochytal vynikající Bartizal. My už jsme se k bráně moc nedostávali a také na hráče obou mužstev doléhalo obrovské vedro, a tak se spíše zápas dohrával.

A protože se už nic nestalo, tak jsme si z našeho pohledu odvezli velmi cenné body.

Ještě nutno podotknout, že zápas odřídila Hana Ambrožová a podle vyjádření hráčů i diváků si počínala velice zkušeně a zápas v poklidu zvládla.

Mockrát děkujeme našim fanouškům za podporu, kterou při zápase vytvořili a hodně nám pomohli .

 

 

 

 


Přivezli jsme domů plnou nálož bodů