https://www.traditionrolex.com/17

Týmový výkon přinesl tři body | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Týmový výkon přinesl tři body

Autor: Jiří Hošna ml. | Datum: 26.8.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2451x

Proti Prachaticím jsme vyhráli a všechny body zůstávají doma. Jediný gól utkání vstřelil Radomil Procházka.


TJ Nová Ves : FK Tatran Prachatice      1:0 (1:0)

Sestava: Bartizal - Vávra, Boháč, Pech, Kohout (64. Trejbal) - Neumann ml. (75 Brožka), Holý, Janeček, Novák - Procházka (82. Srbený), Jiránek

Zápas začal krátkým oťukáváním. Po něm jsme přebrali iniciativu a do hostů jsme se doslova zakousli. Díky skvělé kombinaci a rychlým křídlům jsme se dostávali k centrům. Chyběla jim však razance či přesnost a hostům nedělalo problém tyto pokusy odvracet. V 16. minutě jako první natáhl zpoza vápna ke střele Janeček, avšak mířil vysoko nad. Další pokus měl Procházka po pasu Holého, ale míč dobře netrefil a do třetice střílel po rohovém kopu hlavou Jiránek, ale přestřelil. Ve 24. minutě se po faulu na Janečka zahrával přímý kop z dobré pozice pro leváka. K míči si stoupl Kohout a Procházka. Kohout balón pouze přeběhl a Procházka ho šikovně kroutil přes zeď na přední tyč, kde se však zjevil hostující hráč a míč hlavou vytáhl na roh. Ve 27. minutě už jsme se mohli radovat. Novák dostal skvělý pas, předskočil obránce a dostal se před Hopfingera, ten jeho pokus vyrazil jen do strany, Novák ho doběhl a nacentroval zpět před poloodkrytou bránu, kam ho uklidil jeho strýc Procházka. 1:0. Pak jako kdyby se zápas otočil. Hosté začali držet balón více na svých kopačkách a vytvářeli si nesčetně standardních situací. Hostující kapitán je zahrával skvěle a jen díky výborné a organizované obraně a včasným výběhům Bartizala vyrovnání do půle nepřišlo. 

Druhé dějství začalo stejně jako to první skončilo. Hosté v této fázi hráli skvěle, byli schopní lépe kombinovat a my se museli ohánět. Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale když už se míč dostal za naši obranu, ukázal rychlé nohy a skvělé čtení hry Bartizal a míč odpálil před útočníkem hostí do bezpečí. Hra se postupně vyrovnala, dokázali jsme podržet míč nahoře, v čemž vynikal nejvíce Jiránek, kterého nebylo možné oddělit od balónu a jeho přihrávky mezi beky dělali hostům problémy. Po jedné z nich se dostal k centru Brožka, který ve vápně našel Trejbala, ten však neměl míč v ideální výšce a nezakočil. Blížil se konec, hosté byli více na balónu, ale do našeho pevného bloku se jim težko útočilo a do žádné výrazné šance se již nedostali.

Vyjádření Radomila Procházky: Musím poděkovat celému týmu, který hrál velmi spolehlivě a bojoval až do poslední minuty. Děkuji také fanouškům za podporu a doufám, že dorazí příští týden do Plané v co největším počtu.


Týmový výkon přinesl tři body