https://www.traditionrolex.com/17

S Vyšším Brodem jsme zaslouženě vyhráli | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

S Vyšším Brodem jsme zaslouženě vyhráli

Autor: Jiří Hošna ml. | Datum: 1.4.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2459x

První jarní domácí zápas jsme zaslouženě vyhráli 4:1 nad Vyšším Brodem


TJ Nová Ves : SK Dynamo Vyšší Brod 4:1 (1:1)

Sestava: Bartizal - Pech, Boháč (K), Janeček, Novák - Neumann ml., Janovský, Graman, Brožka Radek - Procházka, Brožka Václav 

Před zápasem byl předán dárkový koš jako poděkování Liborovi Labajovi za dlouholeté působení v našem týmu.

Zápas jsme zahájili velmi aktivně. Hosté nás nestíhali a už v první minutě pálil Novák zpoza vápna vedle. První gól padl po nádherné kolmici Gramana na V.Brožku, který sám před brankářem nezaváhal. 7.min, 1:0. Po pár minutách jsme se dostali k sérii rohů, nejblíže gólu byl Janeček, který se pověsil do vzduchu a hlavičkoval těsně nad. Od 15. minuty začali hosté bránit více kompaktněji z bloku. Naši hráči byli více na balonu, ale přes obranný val se nemohli dostat, jak po zemi, tak vzduchem. Ke konci první půle jsme začali kupit chyby a soupeř nás potrestal. Gólman Bartizal si křikl, že si bere balón na rohu malého vápna, soupeř tam byl však dřív a přihrál skrz malé vápno na Dibďáka ,který míč uklidil do poloodkryté branky 1:1.

Druhou půli jsme byli jasně lepším týmem. Dostávali jsme se k vápnu soupeře a snažili se cpát balony do vápna. Z pravé strany chtěl odcentrovat Neumann ml., ale soupeř zahrál rukou. Z následného přímého kopu Neumanna ml. se hlavou prosadil Graman, 55. min. 2:1. Na 3:1 zvyšoval po perfektním kontru Procházka famozní střelou za tyč. Do konce zápasu jsme měli ještě několik šancí. Nejvýraznější byla šance Šejby, jenž již překonal gólmana, ale střela těsně minula pravou tyč. Gólový účet uzavřel v 88. minutě Boháč, který si s hlavičkou po Procházkově rohu na zadní tyči poradil dobře, 4:1.

 

Vyjádření trenéra Pekárka: Dnes jsme uhráli zasloužené vítězství. Až na několik výpadků, na kterých musíme zapracovat, jsem se hrou spokojený. Příští týden nás čeká utkání ve Frymburku, kde to bude jiný level. Věřím, že se dobře připravíme.


S Vyšším Brodem jsme zaslouženě vyhráli