Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

S Vimperkem byl výsledek utkání krutý

Autor: | Datum: 26.9.2020 - 08:46 | Zhlédnuto: 1714x

S prvním týmem tabulky jsme drželi krok, ale konečný výsledek tomu neodpovídá. Šance neproměněny, ale za to potrestány


Sledovali jsme utkání dvou rozdílných poločasů, v prvním měli domácí mírnou převahu, ale nedokázali skórovat ani z vyložených šancí. Ve druhém poločase, poté co vstřelili svou druhou branku, byli hosté lepší.

Již ve 3. minutě se domácí dostali, po rohu z levé strany, do šance, ale z bezprostřední blízkosti trefili pouze brankáře Vlka. Dvě minuty poté se ujali vedení hosté 0:1, skóroval Vondrášek, který unikl po levé straně a prostřelil Bartizala. V 10. minutě Vlk pouze vyrážel střelu domácího hráče, k míči se dostal Jiránek, který přestřelil odkrytou branku. V 18. minutě domácí Holý zhruba z pětadvaceti metrů napálil levou tyč Vlkovy branky a ve 22. minutě Jiránek vyslal střelu opět mimo branku hostí. Ve 33. minutě, na druhé straně, mířil Šíp z pětadvaceti metrů nad domácí branku. První žlutou kartu v zápase viděl domácí Graman ve 34. minutě, druhou obdržel v 39. minutě domácí Neumann za faul na Vlka. Také hosté se dočkali, když ve 41. minutě Koloušek skluzem fauloval Šulčíka. Ještě předtím opustil hřiště střelec prvního gólu Vondrášek, kterého nahradil Vintr.

          Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v 51. minutě brankou Nováka vyrovnali na 1:1. Domácí hráč nachytal hostující brankáře v nedbalkách, když přímo z rohu propadl Vlkovi míč rovnou do branky. V 55. minutě si hosté vzali vedení zpět. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště se míč dostal ke Kolouškovi, který jej nekompromisně z pětadvaceti metrů napálil do šibenice 1:2. A za čtyři minuty hosté zvýšili na 1:3, když nahrávku z rohu na šestnáctku minul domácí Jiránek, Koloušek opět nedal Bartizalovi šanci, tentokráte přízemní střelou na zadní tyč. Hosté byli při chuti a tak v 62. minutě Friš z dvaadvaceti metrů mířil těsně nad. V 66. minutě šel z levé strany domácí Novák sám na branku hostí, ale jeho přízemní centr byl pro Neumanna příliš prudký. V 66. minutě se už Friš nemýlil a po centru zprava trefil míč z první a dal skóre konečnou podobu 1:4. Frustrovaní domácí si za kritiku rozhodčího v 71. minutě zasloužili hned dvě žluté karty, jmenovitě Pech a Janeček. Poté už se utkání pouze dohrávalo a tak za zaznamenání stála pouze střídání. Domácí v 73. minutě poslali do hry Seethalera, který nahradil Jiránka. V 79. minutě opustil hrací plochu domácí Pech, za něhož přišel M. Vrábek, z hostujícího týmu opustil hrací plochu střelec dvou branek Koloušek, jehož nahradil Pankratz. Hosté ještě střídali v 85. minutě Málka, kterého nahradil Sýs a v 88. minutě odešel Friš a přišel Schettini.

Jiří Hošna st.


S Vimperkem byl výsledek utkání krutý