https://www.traditionrolex.com/17

První prohra sezóny | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< květen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

První prohra sezóny

Autor: | Datum: 16.9.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2214x

V derby jsme nebyli úspěšní


Ve 25. minutě unikl rychlonohý Winkler, na zlatém podnose naservíroval přihrávkou míč Hrubému a ten překonal našeho Bartizala, který po 208.minutách dostal branku.

Trenér Pekárek rozhodne, o poločase musel zvýšit hlas, protože první poločas byl v podání Nové Vsi velice vlažný. V kabině proto zůstal i útočník Janeček a nahradil ho Procházka, který byl s trenérem domluven, že kvůli pracovnímu vytížení přijede až na druhý poločas. 

Po změně stran přišlo na hřiště úplně jiné hostující mužstvo, které začalo domácí celek přehrávat a zahrozil i několika velkými šancemi. V 60. minutě napřáhl z 25 metrů kapitán Boháč a jeho pumelice skončila jen těsně vedle brány domácího týmu. Poté to zkoušel Holý, Graman a Brožka, ale domácí stále odolávali.

Když už viselo vyrovnání ve vzduchu, udělal chybu hostující Češka, musel zatáhnout za záchranou brzdu a byla nařízena penalta pro domácí. K míči se postavil domácí kapitán Bez, tvrdou střelou však trefil pouze tyč. Za pět minut rozehrál rohový kop Procházka, který našel přesně hlavu Boháče, který se krásně trefil k tyči domácí branky, ale domácí obránce hrál evidentně rukou na brankové čáře. Tento zákrok viděly snad celé Ledenice kromě hlavního rozhodčího, a tak se k udivení všech penalta nepískala. Poté si opět domácí vytvořili několik velkých šancí, ale žádnou neproměnili nebo ji zlikvidoval výborně chytající Svoboda. Tlak byl místy, tak velký, že to občas vypadalo ze strany domácích na házenou a ne fotbal, a protože se fotbal hraje na góly a ne na šance, tak si domácí připsali plný počet bodů.

Nutno podotknout, že domácí hráli za hranicí svých možností a výhru si tak zasloužili.

 


První prohra sezóny