Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Retroples 2019

Autor: | Datum: 24.2.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 1966x

Opět vydařená akce plná zábavy a retro hudby pod taktovkou Romana Anděla z rádia KISS.


Akce, na kterou mnoho z vás čekalo celý rok se povedla i s celým doprovodným programem i když to ještě týden před plesem vypadalo, že nevystoupí ani Sportovní klub JUDO České Budějovice a ani Gladiators gym České Budějovice.

Jeden klub trápily virózy a druhý klub ve stejný termín odjel na UFC do Prahy. Nicméně za velké pomoci vedoucích těchto oddílů se vše podařilo. Kluci z SK JUDA České Budějovice dorazili ve složení od nejstaršího a nejúspěšnějšího člena Pana Marouška staršího - držitele černého pásku, několika významných ocenění a čerstvě držitele medaile z kategorie veteránů na světové úrovni. Dále dorazil Pan Maroušek mladší s kolegou ve stejné věkové kategorii a kluci z mladší kategorie Vítek Borovka z Nové Vsi se svým vrstevníkem. Vystoupení koučoval předseda klubu JUDA Pan Míka. Podle reakcí na jednotlivé cviky se vystoupení líbilo a tak nakonec sklidilo velký potlesk publika.

S dalším vystoupením přijeli nejen kluci, ale ozdobou bylo i jedno děvče ovšem s nejrazantnějšími údery z Fight clubu České Budějovice. Návštěvníkům plesu bylo představeno bojové umění KATA, které se také velice líbilo.

Pomyslnou třešničkou na dortu našeho doprovodného programu byla barmanská show našeho Edy Mertla, dovolujeme si napsat našeho jelikož s námi absolvoval tuto akci již 3. rokem a stále se ho především naše návštevnice nemohou nabažit. Show spojená s barmanskými dovednostmi před kterými nelze než smeknout měla úspěch jako vždy a my děkujeme Edovi, že je součástí této společenské akce stejně jako Roman Anděl.

Retroples byl tentokrát ve volném stylu, ale jsme rádi, že jste ji vy naši hosté pojali zodpovědně a našlo se hodně originálních retro outfitů. 

Tombola byla letos nejbohatší za celé 3 roky a za to vděčíme především našim štědrým přispěvatelům. Malá tombola čítala bezmála 400 překrásných cen a vyhrál téměř každý.

Velká tombola byla tentokrát také velmi bohatá celkem se losovalo o 14 hodnotných cen včetně pobytových zájezdů od CK Geotourist a Hotelu Relax na Lipně. Dále byly ve slosovatelné tombole ceny od stavební firmy Janeček, Klubu Pánů z Ponožkovic, manželů Kohoutových, Kukačkových či firmy AgroIpnos, VT servis s.r.o., CB Proles, SouthGate a výherci se také naučí tancovat různé druhy společenských tanců s Radkem Vondřejcem a Ing. Janou Bednářovou.

Celý večer proběhl hladce bez sebemenších zádrhelů a dle ohlasů přítomných návštěvníků nebyla nouze o zábavu a dobré pití. Retroples byl vyprodaný již měsí předem, ale nebyl problém zakoupit vstupenky na místě ke stání a popř. nahradit u stolů ty kteří z nějakého důvodu nedorazili. Celý ples skončil ve 2.00hod a všichni se spokojeně odebrali na after party nebo do svých domovů ať už po svých nebo za podpory svých přátel :-)

 

 

 

Retroples 2019