https://www.traditionrolex.com/17

Odčinili jsme porážku z minulého kola | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Odčinili jsme porážku z minulého kola

Autor: | Datum: 24.9.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2540x

Prohra z minulého kola odčiněna


V sobotu dopoledne zavítal do Nové Vsi celek z krumlovského okresu TJ Sokol Chvalšiny, který v dosavadním průběhu sezóny nasbíral pouhé 4 body a tak se dalo očekávat, že domácí budou jasnými favority. Jenže naši fotbalisté minulé kolo prohráli a i proto chtěli tuto porážku na domácím hřišti odčinit.

Samotný zápas začal zcela v režii domácího celku, který držel hodně balón na svých kopačkách, ale žádné šance nepřicházejí, a proto se hosté v pohodě bránili. První vážnější šance přišla ve 12. minutě, Graman krásně našel ve vápně Janečka, který se zjevil tváří v tvář proti hostujícímu brankáři, snažil se ho prostřelit, ale neuspěl. Za 3 minuty na to už se skóre měnilo, Janeček nadýchaným centrem našel nikým nebráněného Pecha, a ten už si hlavou věděl rady 1:0. Poté se hra odehrávala mezi vápny, až přišla 30.minuta a krásná kombinace domácích. Procházka našel z první Vávru, ten ještě posunul na Gramana a ačkoliv už byl domácí hráč docela v úhlu, napálil balón ze strany přímo do brány 2:0. Hosté zahrozili jen z pár rohových kopů a za celý poločas si vytvořili jedno přečíslení, ale Cábova střela, i když byla nepříjemná, skončila vedle. Potom první poločas skončil.

Druhé dějství mělo úplně stejný průběh jako to první, domácí se tlačili do šancí, ale žádná z nich se neujala. Hosté se snažili, ale vždy skončili na domácí pozorné obraně. Když už se zdálo, že zápas takto skončí přišla 83. minuta, Novák nezjištně našel ve vápně Procházku a ten bombou napálil balón přímo pod břevno 3:0.

Domácí si připsali zasloužené vítezství a už tento čtvrtek přivítají opět na svém hřišti tým z Olešnice.

Děkujeme všem fanouškům za účast a těšíme se na vás ve čtvrtek.


Odčinili jsme porážku z minulého kola