https://www.traditionrolex.com/17

V Olešnici se nehrál fotbal | TJ Nová Ves


V Olešnici se nehrál fotbal

V Olešnici se nehrál fotbal, ale ukopali jsme 3 body

branky : 67´Horelica, 84´Lenk – 64´Jiránek, 73´Procházka, 82´Jiránek

 

Po vítězství obou týmu v minulém kole se čekalo, kdo na svou výhru naváže. Po úvodním oťukávání se do první vážnější šance dostal v 7 minutě hostující Boháč, který šel sám z poloviny hřiště, ale gólman Koprna jeho střelu k tyči chytil. Dalším pokusem o skórování byla střela Holého z velkého vápna v 17 minutě. Hned v následující minutě odcentroval Novoveský Neumann před bránu na Holého, který si ale s přihrávkou neporadil správnou nohou a olešnický gólman i tento pokus z malého vápna chytil. V 19 minutě po patičce Jiránka se dostal do šance hostující Vogl, který sice vystřelil, ale domácí hráč Lenk míč uklidil do bezpečí. Tímto byl počet nebezpečných situací v prvním poločase vyčerpán.

 

V těchto prvních 45 minutách byla hra z obou stran dost nepřesná, domácí nevymysleli nic vážného směrem dopředu, hosté až na malé výjimky se tomuto stylu hry přizpůsobili. Hodně nepřesných přihrávek a ze strany domácích narůstající počet faulů. Proto i skóre po poločase 0:0 odpovídalo obrazu hry.

 

Druhý poločas začal tak jak skončil ten první. Na hřišti stále bylo hodně nepřesnosti. Jako první zahrozili i ve druhé půli hosté, když v 60 minutě po rohu Nováka Pech zblízka na přední tyči minul branku.V 62 minutě také zahrozili domácí, když Drtina centruje od lajny před bránu na hlavu Šafránka, ale tomu těsně před hlavičkou míč ukopne Novoveský Janeček. Od této chvíle se zápas ještě více přiostřil čehož následkem bylo několik žlutých karet pro nebezpečně hrající domácí. V 63 minutě po dlouhém výkopu Bartizala se do šance žene Holý, který je ve vápně faulován, ale je odpískáno až nesportovní chování olešnického Lenka zároveň se žlutou kartou. Trestný kop zahrával Novák, který v 64 minutě posadil míč na hlavu nabíhajícího Jiránka, který dává první gól hostů - 0:1. Po rohu olešnického Piláta se zdá, že Šafránek hlavičkuje za čáru, hosté to reklamují a jako by přestali v tu chvíli hrát, míč je stále ve hře a tentokrát centruje z druhé strany  Drtina za stojící Novoveskou obranu a Radim Horelica hlavičkuje do sítě bezmocného Bartizala – 1:1. V 73 minutě se opět mění skóre, když vystřídajícímu Procházkovi nahrál Pech na hranici velkého vápna a ten se s tím nepáral a dává druhý Novoveský gól 1:2. V 76 minutě velmi nebezpečně  fauluje skluzem oběma nohama dopředu olešnický Šafránek a k údivu všech dostává pouze žlutou kartu. Tohle ale byl zákrok už na kartu jiné barvy. Hosté z Nové Vsi navyšují svůj náskok v 82 minutě, když dobře kopnutý roh Procházky opět našel hlavu hostujícího Jiránka, který dává svůj druhý gól v zápase a zvyšuje vedení na 1:3. Domácí dostali ještě šanci na zkorigování výsledku v 85 minutě, když po průniku Chrástky rozhodčí odpískal faul na něj ve vápně, tudíž penaltu. Hostům se to sice nelíbilo, ale Lenk nedal hostujícímu gólmanovi šanci a snižuje na 2:3. Do poslední šance zápasu se dostal Novoveský Procházka, který dostal přesnou nahrávku, ale míč si trochu víc než by chtěl předkopl a gólman Koprna jeho pokus ukončil. 

Petr Lexa



MLADŠÍ ŽÁCI A

Pořadí Tým Zápasy Body
1. Srubec 10  27     
2.  Roudné B 9   25      
3.  Lišov 10         24     
4.  Nová Ves 9          16      
5.  N.Hrady 10  9     
6.  Ledenice 9         9  
7.  Mokré 9        8     
8.  Mladé 7         3      
9.  Borovany 9  



Podpora

Fotbal Nová Ves

Adresa sídla:

Tělovýchovná jednota Nová Ves z.s.

Hůrka 70

370 06 Nová Ves u Českých Budějovic

IČ: 600 75 635

Číslo oddílu: 3110521

Bankovní spojení: 232382941/0300

Korespondenční adresa:

Hůrka 158

370 06 Nová Ves