https://www.traditionrolex.com/17

TJ Nová Ves - USC Rappottenstein 3:5 | TJ Nová Ves


TJ Nová Ves - USC Rappottenstein 3:5

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci letní přípravy utkali na svém hřišti s rakouským mužstvem USC Rappottenstein, jehož barvy hájí například Ondřej Hačka, Michal Mašát, Jaroslav Ludačka a hlavní trenér Vladimír Primus.

Zápas se odehrál před pěknou diváckou kulisou v rámci Novoveských slavností, které zrovna v obci probíhaly, a musel se všem přítomným líbit. Obě mužstva nastoupila bez některých hráčů, ale účel přípravy utkání určitě splnilo.

Samotný výkop začal za umorného vedra vzájemným oťukáváním obou soupeřů. Jak už známo, rakouské týmy disponují velkou fizickou kondicí, a tak se hrálo ve velkém tempu! Až tak po 20 minutách se první dostali do šance domácí. Neumann natáhl za vápnem a bombou orazítkoval tyč hostující brány. Ke smůle domácích se míč odrazil na střed pole, hosté okamžitě vyřešili rychlý protiútok a bylo 0-1. Aby toho nebylo málo, za 5 minut si do vlastní brány míč srazil Janeček, a o dalších 10 minut break zkušeně vyřešil hostující Ludačka. Rázem hosté vedli o tři branky. Domácí trenér reagoval tím, že změnil herní systém a toto řešení se mu vyplatilo. Graman nacentroval do vápna, míč ještě hlavou líznul Brožka, brankář pouze vyrazil balón do strany, kde se zjevil Procházka a korigoval 1-3. Poté poločas skončil.

Druhá půle začala domácím náporem a přišlo dokonce snížení na pouhý gól. Novoveští rozjeli pěknou akci, Procházka lišácky lobem za obranu uvolnil Gramana, a ten zkušeně dal na 2-3. Poté už zase převzali otěže utkání hosté. Hlavní slovo opět hrál Jaroslav Ludačka (nejlepší hráč utkání). Nejprve z trestného kopu a poté hlavou dovršil hattrick, a poslal hosty do vedení o tři branky 2-5. Domácí ke konci ještě jednou skórovali. Procházka rozehrál standardní situaci, míč si ve vzduchu našel Pech a hlavou k tyči upravil na konečný výsledek 3-5!!

Zápas výborné úrovně ke kterému přispěla obě mužstva nakonec skončilo zaslouženou výhrou hostů. Děkujeme soupeři za slušnou hru, doufáme, že se jim u nás líbilo a že se opět někdy utkáme.



MLADŠÍ ŽÁCI A

Pořadí Tým Zápasy Body
1. Srubec 10  27     
2.  Roudné B 9   25      
3.  Lišov 10         24     
4.  Nová Ves 9          16      
5.  N.Hrady 10  9     
6.  Ledenice 9         9  
7.  Mokré 9        8     
8.  Mladé 7         3      
9.  Borovany 9  



Podpora

Fotbal Nová Ves

Adresa sídla:

Tělovýchovná jednota Nová Ves z.s.

Hůrka 70

370 06 Nová Ves u Českých Budějovic

IČ: 600 75 635

Číslo oddílu: 3110521

Bankovní spojení: 232382941/0300

Korespondenční adresa:

Hůrka 158

370 06 Nová Ves