https://www.traditionrolex.com/17

Dva slepené góly rozhodly o vítězství nad Dřítní. | TJ Nová Ves

https://www.traditionrolex.com/17

Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit
<< duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Dva slepené góly rozhodly o vítězství nad Dřítní.

Autor: Jiří Hošna ml. | Datum: 16.4.2017 - 00:00 | Zhlédnuto: 2647x

Domácí zápas 17. kola se netradičně uskutečnil v neděli. Zavítala k nám Dříteň, která svou houževnatou hrou dělala našim borcům problémy.


TJ Nová Ves - TJ Dříteň    2:0 (0:0)

Sestavy:

TJ Nová Ves

Bartizal - Holzer, Boháč (K), Janovský, Pech - Neumann ml. (46. Šejba), Graman, Češka (71. Kohout), Brožka Radek (82. Vávra) - Procházka, Brožka Václav (89. Lexa).

TJ Dříteň

Lébl - Švejda, Pečenka (K), Werner, Tupý Petr - Tupý Miroslav, Šíma (86. Koudelka Miroslav), Kovařík Marek (75. Kovařík Tomáš), Moudrý - Koudelka Lukáš (67. Hromada), Klimeš.

 

První momenty zápasu nastínily jak bude probíhat celý dnešní zápas. Dříteň se stahovala za balón do poctivého bloku, který pouze posouvala. Naši borci byli častěji na balónu, nejvíce obrana, která hru otáčela. Hru jsme se snažili rozhýbat kolmicemi dopředu, ale naši útočníci vždy balón pouze vrátili zpět, jelikož byli otočení zády k bráně se soupeřem v závěsu. Naší hře chyběl větší pohyb a hra po křídlech, až ve 24. minutě si Janovský na půli poradil s trojicí protihráčů, přihrál perfektně naběhnuvšímu Neumannovi ml., jenž se snažil obstřelit Lébla, ten však hosty podržel. Když už se hosté dostali na balón následoval dlouhý balón dopředu. Hlavičkové souboje naše defenziva zvládala. Ve 34. minutě fauloval v hlavičkovém souboji Holzer. Hosté okamžitě rozehráli, Míč letěl za rozhozenou obranu, Brankář Bartizal vyběhl na vápno do tmy a před Klimeš zela prázdná branka. Míč už do ní letěl, ale na brankové čáře vykopl balón přiběhnuvší Boháč. Ke konci prvního poločasu se  do šance ještě dostal Češka, ale Lébl včas vyběhl a Češka střelou přehodil i bránu.

 

Začátek druhé půle nic nezměnil, obraz hry byl stále stejný. Po deseti minutách hosté začali polevovat v pohybu a jejich defenzivě se vytvářetli skulinky. V 61. minutě skákal balón V. Brožkovi na vápně, Lébl opět dobře vyběhl a Brožkův pokus o lob zlikvidoval. V 64. minutě se po kombinaci až od obrany dostal míč k V. Brožkovi, který vyslal centr do vápna. Hostující stoper promáchl a Procházka uklidil balón do poloodkryté brány, 1:0. O 2. minuty později kopal Procházka roh. Míč nalezl Pecha na zadní tyči, jemuž se podařilo vyhrát souboj s obráncem a hlavou poslat balón do sítě, 66. min. 2:0. V 81. minutě se dostal do šance hostující Hromada, ale Bartizal jeho ránu vyrazil efektním zákrokem na roh. Poslední šanci zápasu si připsal domácí Šejba. Balón se z obrany po ose Pech - Vávra - Procházka, jenž krásně nacentroval, dostal až na Šejbu. Ten si balón zpracoval prsy a z první vytřelil těsně vedle zadní tyče.

Hodnocení trenéra Pekárka: Zápas jsme zaslouženě vyhráli. Týmy na naší půdu jezdí spíše bránit, což nám dnes dělalo problémy. Dříteň se v obraně dobře posouvala a běhala. Jsem rád, že jsme nakonec vstřelili dva góly a body zůstali doma. 


Dva slepené góly rozhodly o vítězství nad Dřítní.